24 uur natte natuur

Oeverloos genieten, nachtbraken en uitvogelen in het waterrijke decor van de Jutse PlassenProvinciaal Overstromingsgebied Jutse Plassen, Koningshooikt, ingang ter hoogte van de Lierbaan 317 te Putte

Startplaats

17 juni 2023 | 19u00

Start

18 juni 2023 | 19u00

Einde

gratis

prijs

Zomer

Seizoen
Delen

24 uur natte natuur

Zaterdag 17 juni en zondag 18 juni, Jutse Plassen, van 19u tot 19u 
 
voor kleine en grote natuurliefhebbers

Natuurpunt, Regionaal Landschap Rivierenland en de Provincie Antwerpen dompelen je 24 uur lang onder in de natte natuur van het provinciaal overstromingsgebied Jutse Plassen. Rond midzomer bereikt de natuur een hoogtepunt en dat laten we jullie graag in al zijn uitbundigheid beleven met heel wat spetterende activiteiten en workshops voor kleine en grote natuurliefhebbers.

Laat je meevoeren met de waterwandeling en klink samen met ons op de feestelijke opening van de gloednieuwe vogelkijkhut. Volg het spoor van Bever & Otter met spelenderwijze opdrachten. Ontdek welke bizarre creaturen er rondfladderen terwijl de halve wereld slaapt. Kruip vroeg uit de veren voor onze vogelgeluidentocht. Verbaas je over de (w)onderwaterwereld die de waadpakken uit het water toveren en leer fauna en flora herkennen met ObsIdentify.

Wij zorgen voor boeiende gidsen, leuke activiteiten en lekkere drankjes.
 
Tip: We raden aan om met de fiets of te voet te komen
 
Extra autoparking: Primato, Lierbaan 196A in Putte. Vandaar kan je het evenement bereiken via een aangeduidde wandelroute van ongeveer 1 km. 
 
INSCHRIJVEN IS NIET VERPLICHT, MAAR WE GEVEN WEL VOORRANG AAN ZIJ DIE ZICH HEBBEN INGESCHREVEN, MOCHT DE ACTIVITEIT VOLZET ZIJN. 
 

Ik schrijf me in voor deze activiteit(en)

© Regionaal Landschap Rivierenland
© Regionaal Landschap Rivierenland