Infoavond trage wegen Willebroek

Ontdek samen met ons de rijkdom van trage wegen in Willebroek tijdens een boeiende infoavondTerug naar overzicht

Kasteel Bel-Air (Mechelsesteenweg 102, Willebroek)

Startplaats

27 maart 2024 | 19u30

Start

27 maart 2024 | 21u30

Einde

gratis

prijs

Lente

Seizoen
Delen

Ontdek de Toekomst van Trage Wegen in Willebroek

Gemeente Willebroek en Regionaal Landschap Rivierenland starten een trage wegen project in Willebroek en haar deelgemeenten. Ontdek samen met ons de rijkdom van trage wegen tijdens een boeiende infoavond op 27 maart 2024. Leer meer over trage wegen, begrijp hun relevantie in Willebroek, krijg inzicht in de doelstellingen en ontdek hoe jij als vrijwilliger een waardevolle rol kunt vervullen in dit project.

Wanneer: Woensdag 27 maart 2024 om 19u30
Locatie: Kasteel Bel-Air (Mechelsesteenweg 102, 2830 Willebroek)
Voor wie: Iedereen met een passie voor wandelen, natuur, veilige mobiliteit, historiek en het ontdekken van verborgen parels in onze gemeente. Ook geïnteresseerde buurtbewoners, eigenaars of verenigingen zijn welkom.

Word een Padvinder
Ga zelf op pad met je smartphone (Android), deel inzichten en help ons de trage wegen van Willebroek te herstellen en te behouden. Samen creëren we een duurzaam netwerk dat onze gemeenschap verbindt en de schoonheid van onze streek accentueert. Wij zorgen voor een korte opleiding, waarna je zelfstandig op pad kan. Kom hier meer over te weten tijdens onze infoavond.

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een boeiend lokaal project! We hopen je te verwelkomen op 27 maart voor een avond vol inspiratie en betrokkenheid.

Project: Trage wegen

Meer info: Jill.eeckhout@rlrl.be